illy IPER kapszula, Arabica Selection Colombia (21 db-os)

illy IPER kapszula, Arabica Selection Colombia (21 db-os)

CIKKSZÁM: CM-04015
Gyártó: Kiszerelés:

4 290 Ft

A keresett termék nincs raktáron.
Kérem érdeklődjön elérhetőségünkön!

100% Arabica illy kávé
Francis Francis X7, Y1 és Y3 típusú illy kapszulás kávégépekhez

Az illy területszelektált (Single Origin) kávéja, a kilenc nemes Arabicából álló klasszikus illy keverék egyik alkotóeleme, szólistája. Gazdag ízvilágú, karamellás, szárított gyümölcsös aromájú Arabica kávé, amely Kolumbia három hegyvonulatból álló Andes Cordillera vidékén nő. Ideális termőhely minőségi kávénak: a föld, magasság és klíma hármasa olyan különleges kávétermő helyet hozott itt létre, ahol évente kétszer is szüretelhetnek!

A gazdag ízvilágú, közepesen testes kávé tökéletesen egyensúlyoz az édesség, kesernyésség és savasság között. Karamell és diófélék aromája is érződik benne egy kis csokoládéval és pirítós jegyekkel. Az illy MonoArabica Colombia megfelel a kolumbiai kávétermesztők, a 'Federación Nacional de Cafeteros' minőségi követelményeinek, és a PGI (Protected Geographic Indication), azaz a védett geográfiai megjelölést is viseli, ami nemzetközileg elismert védjegye egy termék származási helyének és minőségének.

Egy kapszulában 6,7 gramm optimálisan darált és tömörített kávé van, kb. 30%-kal több mint más gyártók kapszuláiban, amelyek csak 5 gramm kávét tartalmaznak!

Csak Francis Francis X7, Y1 és Y3 típusú illy gépekkel használható.

A névre szóló kávé