Szállítási módok

A “Szállítás” címszó alatt választható a szállítási módok:

FOXPOST csomagautomatán keresztül. Csomagautomata csak a megjelenő listából választható. A szállítás díja 990 Ft, 25 000 Ft kosárérték felett a szállítás díjmentes. Ha a csomag megérkezett a kiválasztott automatába, SMS-ben értesítést kap róla. Az üzenetben szereplő, egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő fiókját. Az utánvétes fizetési mód választása esetén a csomag átvételekor kell fizetni bankkártyával, ennek felára 490 Ft (a megrendelés véglegesítésekor a visszaigazolás végösszege tartalmazza).

Házhozszállítás. Szállítás csak Magyarország határain belül kérhető. A szállítás díja 2490 Ft, 25 000 Ft kosárérték felett a szállítás díjmentes. Az utánvétes fizetési mód választása esetén a csomag átvételekor kell fizetni, ennek felára 490 Ft (a megrendelés véglegesítésekor a visszaigazolás végösszege tartalmazza).

Szerződött Partner szállítási címére. Ez esetben a szállítás az egyedi szerződésben rögzített szállítási címre, a szerződésben rögzített havi egyszeri szállítási napon értékhatártól és fizetési módtól függetlenül díjmentes. Eltérő időpont igénye esetén másik szállítási módot kell választani. Szerződött Partner szállítási címére történő szállítás csak akkor választható, ha a vevő Szerződött Partnerként jelentkezett be.